hermosa romania moda

Work from home vs. înapoi la birou – cum organizezi garderoba în mod inteligent

posted in | Tags : ,

Dacă de-abia așteptai fiecare zi pentru a purta un nou outfit, va trebui să te adaptezi mixului de lucru de acasă și vizitelor sporadice la birou. Nu trebuie să renunți la pasiunea ta de a combina hainele preferate, ci să adopți o nouă metodă de styling (și shopping). Este momentul pentru piese versatile, pe care le poți accesoriza în funcție de locul în care muncești. Iată câteva sugestii de la Hermosa care te vor ajuta să-ți conturezi garderoba!

Pantalonii un must-have pentru orice stil, atunci când comoditatea este importantă.

Poți alege pantaloni lejeri, din materiale fluide, pe care să-i porți cu un tricou de bumbac acasă sau cu o cămașă prețioasă când mergi la birou. Nu exclude culorile tari, te vor binedispune indiferent de mediul în care lucrezi.

La capitolul bluze ai libertate totală. Designerul Hermosa îți recomandă printuri vesele, forme geometrice sau desene abstracte ce te vor ajuta să-ți exprimi latura artistică. Poartă-le la birou, cu fuste midi, sau acasă, cu o pereche de mom jeans. Preferi tricourile? Vei fi în centrul atenției în orice conference call dacă porți un imprimeu funny. Înlocuiește-le, însă, cu o cămașă uni pentru zilele cu întâlniri importante la birou!

Dacă iubești blugii, vestea bună este că noile norme nu te împiedică să-i porți și la birou. Ai grijă la mix & match – vor arăta super chic alături de o cămașă albastră cu detalii feminine și o pereche de stiletto pastel. Dacă rămâi acasă, găsești în shop-ul Hermosa piese din materiale naturale cu care jeansii vor arăta minunat!

Nu în ultimul rând, dacă marea ta pasiune sunt rochiile, e momentul să alegi acele modele care se pot adapta mediului și…stării tale de spirit. Mizează pe croiuri ample sau modele petrecute, pentru lejeritatea unei zile în care lucrezi din grădină. Dacă ieși în oraș, aceleași piese se vor potrivi perfect cu o pereche de sandale cu toc gros, ultra comod.

rochii hermosa made in ro

Cuvântul cheie al acestui sezon? Reinventarea! Nu trebuie să renunți la obiceiurile și plăcerile tale, ci doar să regândești regulile jocului. Urmând indiciile Hermosa vei găsi modalități smart de a mixa piese noi, adaptabile oricărui context. Tot ce contează e să te distrezi și să te simți bine cu alegerile tale!

Hermosa este un brand local, cu producție și design Made in Romania. Produsele sunt disponibile în magazinele din țară și în shop-ul online, săptămânal updatat cu noutăți. Stilul Hermosa îmbină croiuri clasice, cu elemente moderne, ce pun în valoare personalitatea și spiritul celei care le poartă.

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt