Playbuzz Shaul Olmert

Noul buzz in content marketing. Vorbim despre asta cu Shaul Olmert

posted in | Tags : , , , ,

A creat o platforma online care a devenit cel mai share-uit site pe Facebook. Publisheri de top, printre care Times,  The Independent sau USA Today, il folosesc pentru a-si face continutul mai engaging pentru cei 1 miliard de membri unici din retea si nu numai. Co-fondatorul si CEO-ul Playbuzz, Shaul Olmert, ne povesteste mai multe despre un nou feature lansat luna aceasta, intr-un interviu pentru Papersuede.

#PlayfulContent este un hashtag pe care Playbuzz il foloseste des pe platforma sa. Este acest nou feature, Video Snaps, o dovada ca playful incepe sa insemne a pune in valoare mai mult miezul subiectului, livrand utilizatorilor cateva momente scurte, dar memorabile?

Toate formatele Playbuzz au un ton dinamic in structura lor deoarece credem ca user-ii tanjesc dupa o experienta fun si interactiva in online. Video Snaps a fost creat cu acest gand in minte, motiv pentru care orice Snap din cadrului unui Video Snap intreg poate fi share-uit pe canalele sociale. Tu, ca individ sau publicatie, stii ce apreciaza cercurile tale de prieteni sau follower-ii – de ce sa nu le faci trimiteri directe catre fragmentele care i-ar da pe spate versus a-i pune sa urmareasca tot clipul?

Crezi ca folosirea de culori distincte si subtitluri care sa potenteze vizual postarile video este esentiala in contextul digital? Este posibil ca oamenii sa prefere sa dea „play-replay” pe o secventa de 5 secunde decat sa expedieze rapid un material de 20 minute.  

Posibilitatea de a customiza continutul este adesea o necesitate mentionata de publisher-ii si brand-urile cu care colaboram. Titlul original al videoului poate sa nu fie atat de relevant pentru audienta vizata, de aceea, cu Video Snaps, fiecare secventa de clip are descrierea proprie. Astfel se creeaza mai mult engagement fiindca le da utilizatorilor puterea de a alege ce sa vada si in ce ordine, intr-un mod foarte usor.

Cat de lung a devenit plictisitor, acum, pentru un video postat in social media?

Nu voi mai deschide un video daca stiu ca trebuie sa caut printre cadre secventa care ma intereseaza. Asta inseamna „prea lung” si time consuming. Cine mai are timp de asa ceva? In schimb, daca aflu ca imi sunt afisate highlight-urile unui video care mi-a starnit interesul, voi urmari povestea. Si nu doar atat, voi da share pentr a-i informa si pe prietenii mei.

Da-mi, te rog, cateva exemple de domenii unde Snaps poate fi cu adevarat folositor pentru viewer.

Video Snaps merge excelent pentru tutoriale, interviuri, breaking news-uri, titluri din sport si demouri. Partenerul nostru din publishing, The Hill, il foloseste pentru politica, pe cand brand-ul Red Bull Germany intra pe platforma cu scopul de a-si crea un continut cool pe zona de sport.

Crezi ca produsul vostru va ajuta la generarea de mai mult engagement?

Absolut. Formatul incurajeaza vizitatorii sa fie activi – sa navigheze printre snap-uri si sa le dea share favoritelor. In plus, avand in vedere ca pot impartasi (doar) fragmentul care ii intereseaza, este clar ca gradul de engagement va creste iar numarul de page views pentru publisher la fel.

 

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt