madam mitza bogdan voiculescu

(Română) Sosetele Madam Mitza, o marca a sportului vestimentar urban

posted in | Tags : , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nu știu cum am ajuns la formularea asta – sport vestimentar urban – însă mă gândeam la eforturile de styling pe care mulți dintre noi le facem în fiecare dimineață. Bogdan Voiculescu, inițiatorul și owner-ul brand-ului de șosete Madam Mitza, mi-a vorbit despre pasiunea atât de necesară în nișa pe care o colorează, dar și despre cum a schimbat (deja) un obicei de cumpărare. Bogdan a participat de curând la târgul organizat de Creative Est, unde Papersuede a fost partener media. Uite ce a ieșit din dialogul nostru!

Folosim atât de des cuvântul COOL. Tu cum ai încercat să îl redefinești într-o versiune made in RO?
În ceea ce privește brand-ul Madam Mitza, îmi place să cred – de fapt aceasta este și realitatea – că șosetele noastre sunt COOL, iar oamenii care ajung să le poarte sunt de asemenea COOL. Adică plini de personalitate, oameni care ies în evidență prin modul lor de a se afișa în public. Sunt un fel artiști urbani, sunt speciali.

Oricât de mult se dorește promovarea manufacturii, e din ce în ce mai greu să găsești oameni care să facă asta bine, cu drag, respectând un deadline. Cum ai găsit fabrica – parteneră și cum decurge relația cu aceasta?
Asta cam așa e. Sunt mentalități ceva ma învechite, mai ales în zona de producție. Dar ușor, ușor se schimbă. Eu am avut noroc. Am dat peste niște oameni care mi-au înțeles business-ul, demersul și m-au ajutat foarte mult. I-am găsit, n-ai să crezi, pe internet.
Pot să spun că devin un șosetar în toată regula datorită lor. Totuși, la sfârșitul anului 2015 mi-au spus că șosetarii vara stau. Adică nu fac nimic deoarece vara nu se cumpără șosete. Ei, atunci mi-am propus să schimb chestia asta. Eu vreau să vând în anotimpul cald la fel ca în perioadele reci. De ce nu? Și, într-un fel, am reușit. Cel puțin pentru moment. August a fost luna cu cele mai mari încasări pe online.
Șosetele sunt gândite de mine, mă refer aici la modelele grafice. De producție se ocupă fabrica, în special un tehnician care, așa cum se spune, “știe meserie”.

Esti un lider creativ? Cum vezi rolul tău în acest business, ce îi face pe oameni să lucreze alături de tine?
Înclin să cred că da. Creativitatea mea înseamnă direcția în care Madam Mitza a pornit. (Rolul) Nu-l văd… îl am și-l simt. De ce lucrează colegii alături de mine? Probabil pentru optimismul meu? Bucuria cu care fac lucrurile, pasiunea.

Dacă pedalăm rapid spre 2017/18, cum arată Madam Mitza din punctul de vedere al graficii și mood-ului?
Colorată. Asta e 100% sigur. Percepția publicului în legătură cu brand-ul trebuie să fie că, deși Mița Biciclista este un personaj mioritico-interbelic, ea va fi întotdeauna în pas cu moda și cu cerințele pieței pe nișa aceasta. Madam Mitza e mereu veselă, haioasă pe alocuri și te va face pe tine, cumpărătorul, să te simți în centrul atenției atunci când vei purta șosetele inspirate de personalitatea ei.

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt