murmur-fall-winter_2016

(Română) Murmur FW16: concentrație pură de senzualitate

posted in | Tags : , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În colecția toamnă/iarnă 2016, femeia Murmur trece la etapa următoare de maturizare. Senzualitatea ei devine mai puternică, mai modernă, dar și mai relaxată. Noua colecție integrează în universul Murmur elemente masculine, profund stilizate și mai geometrice, păstrând totuși senzualitatea specifică brand-ului, prin inspirația din lenjerie.

Astfel, printre propunerile pentru acest sezon se regăsesc pantalonii evazați, cu talie înaltă și cu detalii care duc cu gândul la corset, rochia neagră, puternică și actuală prin detaliile de bondage alăturate elementelor metalice, și piese lejere care propun suprapuneri de texturi și forme stilizate de lenjerie, precum bluza scurtă și rochia-furou.

Printre cele mai îndrăznețe piese ale acestei colecții se numără cele din seria Invisible, care aduc un design senzual prin transparența din zona bustului, taliei și șoldului, dezvăluind ceea ce este purtat pe sub. Această linie are un rol dublu în garderoba femeii Murmur: rochia, fusta și pantalonii pot fi purtate atât în ținute moderne, pentru a pune în evidență alte piese, precum un body sau o rochie scurtă, cât și ca piesă în sine, oferind o doză de flirt.

Fotografie: Mihai Bumbu

Sursă: comunicat de presă

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt