shoe brands instagram

Discovered on Instagram: 3 super funky shoe brands

posted in | Tags : , , , , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

De multe Uneori încerc să-mi petrec mai puțin timp pe  rețelele sociale. Probabil că dacă business-ul meu nu ar presupune și social media management, mi-ar ieși această schemă. Dincolo de content și generare de followeri, mai sunt și “pauzele” în care caut noi brand-uri. Și nu doar pentru a-mi face o idee despre strategia lor, ci și pentru a mai adăuga ceva pe lista de shopping. Guilty as charged!

Azi vreau să fac o listă a magazinelor online de pantofi pe care le-am descoperit pe Instagram. De ce nu, aveam nevoie de un subiect light! Și pentru că 3 is a charm, uite, în ordine aleatorie, topul meu.

Soludos, un brand new yorkez ce produce espadrile din cele mai breezy țesături, a fost lansat în 2010 de către Nick Brown. Produsele sunt realizate în Alicante, Spania, în fabrica ce aparține familiei sale de patru generații încoace. Deși sunt pe piață de 6 ani, abia acum câteva luni i-am observat în pozele unor bloggeri. Și Vogue USA i-a remarcat iar asta nu mă miră. Broderiile aplicate sunt foarte fresh&funny. Dacă vizitezi shop-ul, nu ai cum să rămâi indiferent/ă la perechea decorată cu floarea soarelui, felii de pepene sau ananas.

soludos

Mint&Rose este și el un brand bazat pe manufactura artizanilor spanioli. Fondatoarea lui, Monti Gutierrez Benavides, locuiește în San Diego, California, dar încălțările sunt 100% Mediterranean handmade. Fiecare produs este cusut manual, folosind doar piele și bumbac peste talpa împletită, și poartă numele unei insule sau a unui orășel pitoresc. Îmi plac espadrilele lor din denim sau cele din piele cu irizații metalice.

mint and rose

LEO Studio Design nu este un label dedicat exclusiv universului pantofilor, ci are și o mică selecție de rochii și plicuri imprimate. Acest concept eclectic a luat naștere în sudul Italiei, la inițiativa lui Leo Macina, absolvent al Institutului de Design Marangoni.

De la grafică la pagina de Instagram, abordarea sa este una foarte amuzantă, mizând mult pe culori și influențe pop. Perechile de slippers sau espadrile „French Fries” sunt numai bune de umplut cu nisip într-una din plimbările pe plajă din vara asta. Pantofii sport cu talpă fluo, oricât de flashy ar părea, pot fi un accent cool în orice garderobă. Ceea ce m-a atras la aceste colecții este și pasiunea pentru design-ul de ambalaj (obsesie personală ce merită dezvoltată în câteva articole viitoare). Și nu mă refer la packaging-ul lor, ci la inspirația din ambalajele retro – cutii de supă sau doze de Coca-Cola.

leo studio design

Fructe, cartofi prăjiți, coasta Amalfitană – dezmățul se așterne, comod, la picioare!

 

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt