Dalb-by-Mihaela-Dulgheru

DALB 2020: precious fabrics, feminine silhouettes and romanticism

posted in | Tags : ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

DALB, brand-ul românesc premium ready-to-wear, propune un sezon romantic, pigmentat cu apariții feminine, de o eleganță clasică reinventată. Folosind materiale de cea mai bună calitate, DALB conturează povestea femeii moderne, ce iubește să integreze în garderoba sa piese ce-i subliniază farmecul și rafinamentul.

Mihaela Dulgheru, designer-ul și fondatorul DALB, mizează pe pasteluri și imprimeuri florale pentru ținutele de zi. Pentru evening wear, schimbă registrul către materiale în culori prețioase, de la albastru regal, la mov prună, completate cu accentele aurii ale paietelor reversibile.

Printre siluetele propuse se remarcă rochiile midi, A-line, un statement al stilului clasic, ce primesc amprenta DALB: gulere tip capă sau volane subtile. Pantalonii culotte, cu croi asimetric, completează garderoba de primăvară, iar cămășile albe din bumbac sunt reinventate cu detalii feminine rafinate. Rochia din mătase naturală, cu print floral, este must have-ul colecției, în timp de rochia mini din paiete, cu mâneci deschise, este alegerea ideală pentru o petrecere sofisticată.

Creațiile DALB pot fi achiziționate din magazinul DALB Concept Store, din The Grand Avenue JW Marriott, sau pot fi comandate online, pe www.dalb-concept.com.

—-

Despre DALB
DALB by Mihaela Dulgheru este un brand premium, cu design și manufactură în București. Cu focus pe creații elaborate și dedicare pentru a obține perfecțiunea în procesul de producție, brand-ul celebrează feminitatea și magia fiecărei clipe. DALB susține conceptul de slow-fashion, astfel că toate piesele sunt create în ediție limitată. Mixul de materiale high-end și producția în cele mai bune ateliere locale susțin crezul designer-ului DALB – moda premium poate fi cu adevărat sustenabilă.

Mihaela Dulgheru, fondatorul și Creative Director-ul brand-ului, crede că acțiunile noastre de astăzi influențează viitorul și susține un stil de viață bazat pe alegeri inteligente și documentate. S-a reinventat complet în momentul în care a început design-ul de haine, din dorința de a readuce eleganța și grația în viața de zi cu zi.

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt