Sofiaman pijamale_ familie

Sofiaman gets festive for the winter

posted in | Tags : ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Colecția de pijamale create de brand-ul românesc Sofiaman pentru iarna aceasta este dominată de un ton festiv, propunând piese în culori și imprimeuri coordonate, pentru întreaga familie.

Pijamalele Sofiaman din colecția de final de an sunt ideale pentru momentele împreună. Clipele relaxate de acasă prind mai mult farmec grație “ținutelor” cu detalii amuzante. Bluzele și pantalonii din bumbac poartă tonuri de Sărbătoare, iar dungile și desenele cu reni devin motivul grafic favorit, indiferent de vârstă.

Colecția de iarnă nu aduce doar piese ideale pentru diminețile lungi acasă, ci și idei pentru cadouri magnifice.

Spre exemplu, seturile pentru femei, ce urmează o temă Orientală, sunt alegerea potrivită pentru pasionatele de călătorii. Inspirate de arhitectura orașului Marrakesh, pijamalele sunt imprimate în nuanțele mozaicurilor marocane, înfrumusețate cu detalii florale discrete. Din paleta cromatică nu lipsesc, astfel, tonurile de galben intens, bleumarin și rosu stins.

Carourile minimale și blocurile de culoare, prezente în propunerile pentru sezonul rece, sunt o opțiune clasică pentru orice familie ce apreciază confortul. Mai mult, cei mici se pot bucura de lejeritatea compleurilor 100% din bumbac în vacanța de Crăciun, purtând pijamale desenate pe măsura imaginației lor.

Noile modele sunt disponibile în magazinele Sofiaman din toată țara, dar și online pe www.magazinsofiaman.ro.

Brand-ul Sofiaman a fost creat în 1996 la Târgu Neamț. Produsele sunt create din materiale naturale, precum bumbac și modal, și sunt comercializate în România în cele 10 magazine operate de către brand, în peste 300 de magazine de specialitate, dar și în shop-ul online. Inspirație și mai multe fotografii pe facebook.com/sofiamanfashion și instagram.com/sofiaman.homewear.

Foto: Călin Andreescu

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt