squired app restaurante

Be there, be Squired!

posted in

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Squired este o aplicație dedicată restaurantelor ce le ofera acestora oportunitatea de a vedea informații importante despre piața în care se află și posibilitatea de a se conecta cu cei care vin în locație. 

În aplicație, restaurantele pot vedea informații diverse despre gradul de ocupare în diverse momente ale zilei, informații despre clienții care vin (vârstă, sex, feedback etc.). De cealaltă parte, userii pot face rezervări, da feedback și se pot bucura de ofertele restaurantelor.

Cum funcționează aplicația de client?

  1. Te conectezi în aplicație cu Google sau Facebook
  2. Selectezi un restaurant si primesti detalii despre locație, orar, facilități, restricții
  3. Alegi datele
  4. Îți validezi numărul de telefon printr-un cod pe care îl primești prin SMS
  5. Primești o notificare când restaurantul aprobă rezervarea
  6. Pe parcursul rezervării te vei putea conecta la WI-FI prin intermediul aplicației dacă restaurantul a oferit parola
  7. La sfârșitul experienței poți lăsa un feedback pentru restaurant

Compania a fost fondată de către 3 studenți de la facultatea de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnica București: Răzvan Mitre (25 ani, ex Web Developer @ Bigstep), Robert Dolca (25 ani, ex Intel Software Engineer), Irina-Alina Constantin (24 de ani, 8 ani experiența în graphic design).

Anul acesta, pe 26 Mai, Squired a primit premiul Best Retail product ca urmare a participării în cadrul Innovation Labs – un program de pre-accelerare de startup-uri.

Momentan, aplicația pentru clienții restaurantelor este disponibilă doar pe platformă Android, urmând să fie disponibilă și pe platforma iOS în cel mai scurt timp.

Sursa: comunicat de presă

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt