ABOUT
PAPER
SUEDE
mihaela_balan

Mecanismele prin care facem selectia informatiilor ce vin spre noi sunt, pe alocuri, un mister atat pentru psihologi, cat si pentru branduri. Suntem “supusi” zilnic newsletter-elor, sms-urilor, flyer-elor, publicatiilor print si online, media outdoor si feed-ului social media din care alegem, in cateva milisecunde, ce realizam ca e relevant
pentru noi.

Tecmark (agentie de marketing britanica) a condus un studiu pe 2.000 de utilizatori de smartphone-uri. 4 din 10 persoane au recunoscut ca si-au verificat automat mail-ul pe mobil, fara sa realizeze acest impuls. In plus, o medie arata ca utilizatorii pun mana pe telefon de 1.500 de ori pe zi pentru a efectua diferite task-uri, de la a apela un prieten, la a verifica vremea. Mai mult, in 2014, s-au transmis zilnic, in medie, 196 miliarde de e-mail-uri. Astfel ca, acele cateva secunde pe care le acordam unui anumit mesaj devin esentiale.

Si atunci ce se intampla in relatia dintre noi si brandurile favorite sau cele care vor sa-si croiasca drum in constiinta noastra? De cele mai multe ori e o intamplare ca mesajul lor ajunge la noi. Deoarece fie inlaturam ceea ce ne comunica, din cauza supraincarcarii, fie respectivul label nu are suficienta putere financiara pentru a fi foarte vizibil.
Ca atare, Papersuede este o agenda de dialoguri…sau trialoguri cum le numesc eu, care incearca sa restabileasca o comunicare necesara ca aerul intre oameni si branduri cu aceleasi valori.

Chiar si in aceasta introducere ti-am “pregatit” informatia selectata. Sper ca ai observat! :)

Eu: ro.linkedin.com/in/mihabalan

btt