photo_blend app mobile

3 apps that help you amp up your social media content

posted in | Tags : , , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Numărul aplicațiilor mobile disponibile în 2018 va depăși 3 mililoane. Cu o asemenea varietate, nu e de mirare că vrei să ocupi spațiul prețios pe care îl ai în device-ul tău cu app-uri pe care le folosești aproape zilnic, dacă nu mai des!

Dacă accesezi acum galeria telefonului tău, ai minim 2,000 de fotografii salvate în ultima perioadă. Însă acest aspect nu face de multe ori decât să-ți îngreuneze decizia. Ce e social media worthy? Alege în folderul de favorite câteva cadre, apoi lasă următoarele aplicații să-și facă treaba. Game on!

AskLisa – alege poza care ar putea crea cel mai ridicat engagement

LISA este un social media assistant dotat cu inteligență artificială. Prin intermediul aplicației lansate în februarie anul trecut, 70,000 de poze au fost share-uite de către userii săi până în prezent. Pe baza algoritmului, aceasta funcționează simplu: alegi între 2 și 5 fotografii, aștepți analiza și apoi dai share pe Instagram. Știu că de obicei te lupți cu 20 de ipostaze din care e greu să spui care e cel mai bun unghi, cel mai potrivit filtru! În plus, AskLisa îți oferă și o listă de hashtag-uri pe care o poți copia în postarea ta.

Photo Blender – mai multă creativitate în feed-ul personal

Acest app îți permite să te joci cu layerele. Alegi din albumul tău două fotografii pe care vrei să le mixezi, le poți schimba între ele pentru a vedea diferența, scazi din opacitate, alegi dintre diversele tipuri de blend-ing iar la final adaugi un filtru. Rezultatul poate fi salvat sau share-uit pe orice social app din telefon.

Photo Blender pare a fi o aplicație user friendly, motiv pentru care mi-am instalat-o și eu, construită pentru cei care își doresc efecte artsy în postările lor. Dacă vrei să folosești teme cu adevărat wow, poți opta pentru un feature plătit; costul pornește de la 9.9 lei. Trebuie să intri să le vezi!

photo blend app social media

 

Preview – latura “administrativă” a Instagram-ului

Aceasta este cea mai practică aplicație din acest top. O poți utiliza în mai multe scopuri, în funcție de obiectivul tău. În primul rând, ai posibilitatea de a vizualiza și ordona următoarele tale postări, pentru a le armoniza. Preview îți permite să editezi fotografiile (filtre, crop, text layer, meme fonts), dar și să repostezi fără watermark dacă alegi un feature plătit.

Dacă vrei să afli detalii, găsești aici aplicația.

 

A fost dificil să aleg doar trei, însă anul abia a început :) Pe care le folosești deja? De care aplicație de editare nu te-ai despărți niciodată?

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt