Sofiaman magazin

Sofiaman a investit peste 180.000 euro în 3 spații de retail

posted in | Tags :

Sofiaman, brand-ul autohton de pijamale și lenjerie, își consolidează poziția pe piața locală de retail prin investiții de peste 180.000 de euro în deschiderea și remodelarea a 3 spații de retail. Este vorba despre un nou magazin în Shopping City Suceava, relocarea unității din Moldova Mall Iași, precum și remodelarea magazinului stradal din Târgu Neamț.

Noul magazin deschis în Shopping City Suceava are 50 de mp și este deschis în sistem de franciză. Inaugurat la finalul lui 2017, magazinul întărește poziția brandului în estul țării, alături de noua unitate relocată și modernizată din Moldova Mall Iași. Noul spațiu din Iași are 110 mp și se află acum la parterul centrului comercial. O altă investiție ce a marcat începutul de an pentru Sofiaman este modernizarea spațiului stradal din Târgu Neamț, ce funcționează ca un magazin de fabrică pentru locuitorii și vizitatorii zonei. Aceștia se vor bucura de un spațiu extins, de 75 de mp, în care vor găsi atât cele mai noi colecții ale brandului, cât și o mare parte din piesele clasice.

Ne dorim ca fiecare spațiu comercial care poartă semnătura Sofiaman să fie ușor recognoscibil și să se alinieze identității brand-ului nostru. Astfel, ultimii ani au adus pentru noi un amplu proces de remodelare a unităților în care operăm, în care am implementat noul concept de design interior, magazinele noastre devenind acum adevărate spații de relaxare pentru întreaga familie. Pentru 2018 ne propunem să continuăm extinderea rețelei cu noi magazine, dar și dezvoltarea operațiunilor prin intermediul magazinului online.”, spune Florin Cucu, General Manager Sofiaman.

Magazinele Sofiaman propun clienților colecții pentru întreaga familie. Realizate local, în fabrica din Târgu Neamț, produsele se remarcă prin calitatea materialelor alese și grija pentru confort. Zona dedicată femeilor cuprinde pijamale și cămăși de noapte în tonuri vibrante, cu croiuri clasice. Bărbații pot achiziționa tricouri basic, halate călduroase și pijamale cu mesaje amuzante, dintr-o paletă generoasă de culori. Selecția de articole pentru copii cuprinde seturi cu imprimeuri jucăușe.

Produsele Sofiaman sunt create din materiale naturale, precum bumbacul și modalul, și sunt comercializate în România în cele 11 magazine monobrad operate de către brand și în sistem de franciză, 5 locații tip shop-in- shop, peste 300 de magazine de specialitate din întreaga țară și în shop-ul online www.magazinsofiaman.ro. În plus, Sofiaman a cucerit și piețe externe, precum Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croația, Slovenia, Cipru sau Maroc.

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt