Maison Raquette-Bridal-2017

RAQUETTE Bridal Fall ’17, în cheie old Hollywood glamour

posted in | Tags : ,

RAQUETTE lanseaza colecția Bridal Fall ’17 într-o atmosferă cinematică, cu o protagonistă intrigantă și insinuantă, de o feminitate răvășitoare.

Mood-ul old Hollywood glamour este susținut de eleganța retro cu siluete statement și rochii cu proporții perfecte, tăieturi îndrăznețe și tesaturi fabuloase (crep și mătase) sau cu excese romantice (dantelă macarame). Inspirate de sirenele anilor ’40 și ’50, rochiile Raquette Bridal conturează imaginea unei mirese asumate, încrezătoare și senzuale, care reușește să integreze cu nonșalanță elementele de boudoir în cele mai elegante apariții. Siluetele fluide sau stricte, înnobilate de sclipiri metalice ți accente pretioase, surprind și prin lejeritate și grație desăvarșită.

Ca întotdeauna, elementele de inspirație masculină își fac loc cu subtilitate printre decolteuri adânci și croieli ultra-feminine. Le regăsim sub forma unor salopete cu papioane deconstruite, trenciuri sau chiar o centură-frac.

Elementul surpriză al colecției îl reprezintă rochiile trenci din dantelă macramé și mătase, o alegere inedita, de o eleganță contemporană.

Look-urile dramatice și cu adevărat dezirabile trasează astfel noi coordonate stilistice pentru mireasa modernă: the superstar bride.

Colecția este disponibilă cu pre-order pentru livrări internaționale pe www.maisonraquette.com și în showroom-ul RAQUETTE din București, începând cu luna august 2017.

Raquette reflectă stilul effortless chic, fiind recunoscut prin design-ul minimalist și produsele versatile. Elementele semnatură ale brandului sunt croielile feminine de o simplitate studiată, tăieturile îndrăznete, insertiile jucause si detaliile elaborate manual. În fiecare sezon, Raquette reinventează piesele esențiale, pe baza ecuației masculin– feminin.

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt