Vama sub lumini de Oscar

Proiecții de film și expoziții foto susținute de Epson la ”Vama sub lumini de Oscar”

posted in | Tags : ,

Epson susține festivalul internațional de arte vizuale ”Vama sub lumini de Oscar” (VSLO), prin realizarea de proiecții de film, dar și prin imprimarea expozițiilor foto din cadrul evenimentului.

Proiecțiile vor fi realizate cu echipamentul EB-G6900WU, care redă imagini de cea mai bună calitate, de trei ori mai luminoase decât produsele concurente, datorită tehnologiei 3LCD încorporate și a luminozității ridicate atât pe alb cât și pe culoare (Colour Light Output) de 6000 de lumeni. Proiectorul are rezoluție WXGA și integrează funcția Colour Uniformity care compensează distribuția neuniformă a culorilor prin reglarea intensităţii RGB în zone individuale de pe ecran, dar și funcția de corectarea a imaginii pe „suprafeţe curbe” şi „colţuri de perete”, pentru o proiecție impecabilă inclusiv pe suprafețe neuniforme sau distorsionate. Proiectorul poate fi, de asemenea, rotit pe verticală la 360 de grade, permiţând deplasarea imaginii.

Totodată, Epson a susţinut tipărirea, pentru expunerea la VSLO, a expozițiilor lui Chris Suspect, unul dintre cei mai renumiți fotografi americani, invitat special al ediției de anul acesta a VSLO, dar și pe ale fotografilor români Steluța Popescu și Vlad Cioplea. Fotografiile au fost realizate pe hârtie Epson Enhanced Matte Posterboard,

Echipamentele Epson, dedicate pasionaţilor de fotografie, şi alte tipuri de hârtie fotografică vor putea fi testate în cadrul seminarului „Redefinirea limitelor în fotografia de peisaj”, susţinut de Cornel Lazia pe 21 august 2017.

”Vama sub lumini de Oscar” se derulează în perioada 18 – 27 august 2017 în localitățile Vama Veche și 2 Mai și cuprinde expoziţii de fotografie, proiecţii pe plajă, seri de teatru şi concerte.

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt