garmin vivosmart 3

Noul Garmin vívosmart 3: activity tracker inteligent, cu feature-uri wellness

posted in | Tags : , ,

Garmin România anunță lansarea noului vívosmart 3, un tracker de activitate cu design ultra-slim și un display discret, care se aprinde doar atunci când este nevoie. vívosmart 3 aduce cele mai practice tool-uri de monitorizare a activității de fitness, precum estimarea indicelui VO2 maxim şi vârsta de fitness, alături de monitorizarea permanentă a nivelului de welness, inclusiv pentru stres. Datorită tehnologiei Garmin Elevate™, vívosmart 3 oferă monitorizare cardiacă 24/7 și înregistrează automat mersul, urcatul scărilor, caloriile arse, minutele intense, somnul și multe altele. Brățara include și notificări, pentru o conectare continuă și are o durată de viață a bateriei de până la 5 zile, putând fi purtată și în timpul sesiunilor de înot.

Consumatorii preocupați de sănătate sunt din ce în ce mai interesați de seminificația indicatorilor lor zilnici și își doresc să coreleze cifrele cu starea lor generală. Cu aceste tool-uri de fitness și wellness, vívosmart 3 are acum răspunsuri la toate întrebările și deschide un nou capitol în ceea ce privește tracker-ele de activitate”, spune Alexandru Moise, Sales Manager Garmin România.

vívosmart 3 introduce noi instrumente de monitorizare pentru fitness, oferind astfel o mai bună înțelegere a performanței generale. Este primul produs din categoria vivo family de la Garmin care poate estima nivelul maxim de VO2, un indicator măsurabil al performanței, ce variază de la slab la superior. Acesta este folosit pentru calcularea vârstei de fitness, ce traduce nivelul de pregătire al utilizatorului în termeni de vârstă. Prin exercițiu permanent, nivelul VO2 maxim poate fi scăzut și vârsta de fitness se va micșora. vívosmart 3 include și noul Strength Training, care le permite utilizatorilor să rămână concentrați pe exercițiu, monitorizând numărul de repetări și determinând timpul necesar de repaos.

Pentru cei aflați în căutarea unui stil de viață mai sănătos, vívosmart 3 aduce instrumentul permanent de monitorizare a nivelului de stres. Când utilizatorii sunt în repaos, brățara urmărește variația bătăilor inimii pe care o folosește pentru a determina nivelul de stres, afișat grafic. Pentru perioade agitate, vívosmart 3 propune un exercițiu de respirație care încurajează relaxarea. În contul Garmin Connect se regăsește un istoric ce poate fi folosit pentru schimbări în ritmul de viață și evitarea situațiilor stresante.

Pe lângă monitorizarea numărului de pași, bătăilor inimii, treptelor urcate, caloriilor, distanței și somnului, vívosmart 3 măsoară și intensitatea activității prin Intensity Minutes. Acestea sunt raportate la obiectivele stabilite de către organizațiile mondiale pentru sănătate. În plus, cu ajutorul Garmin Move IQTM, utilizatorii nu mai au grija pornirii/opririi dispozitivului pentru întregistarea activităților. Acesta recunoaște mișcările (mers, alergare, mers cu bicicleta, înot și antrenamentul pe bicicleta eliptică) și le înregistrează automat în Garmin Connect.

vívosmart 3 se conectează automat cu aplicația mobilă Garmin Connect și salvează indicatorii zilnici pentru un acces facil. În cadrul comunității online, utilizatorii își pot monitoriza activitățile și pot porni întreceri între prieteni. În plus, aplicația oferă sfaturi personalizate pentru îndeplinirea obiectivelor. Tool-ul de conectivitate trimite alerte rapide pentru e-mailuri, mesaje text, apeluri telefonice, notificări pentru calendar, aplicații sau social media. De asemenea, vívosmart 3 permite controlul playlistului de pe telefon sau al camerei Garmin VIRB și trimite alerte pentru localizarea telefonului pierdut.

vívosmart 3 se potrivește fiecărui stil cu ajutorul profilui său discret. Brățara are un display ascuns, ce devine vizibil doar când este activat prin gesturi, alerte sau notificări. vívosmart 3 este disponibil pe negru sau violet și este perfect pentru birou, sală sau piscină, dar și în activitatea de zi cu zi.

În România, vívosmart 3 este disponibil la partenerii autorizați: eMAG, SportGuru, Trisport.

Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați: www.garmin.com/ro-RO, www.instagram.com/garminromania și www.facebook.com/garminromania.

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt