afi cotroceni mall 2018.jpg

Noile colecții din AFI Cotroceni te pot trimite într-una dintre capitalele modei!

posted in | Tags : ,

AFI Cotroceni le propune pasionaților de shopping o experiență inedită în această toamnă. Cei care vor face achiziții din magazinele prezente în mall, până la final de octombrie, vor putea ajunge la Paris, Londra ori Milano, cele mai fashionable destinații europene.

Noile colecții îi vor trimite pe cei care aleg să își îmbogățească garderoba, într-o excursie într-una dintre capitalele europene ale modei. Mai precis, până pe 31 octombrie, clienții AFI Cotroceni sunt invitați să prezinte bonurile de cumpărături, de minim 300 lei, din perioada campaniei, la punctele de înscriere de la intrarea Far sau Galaxy, pentru a intra automat în competiție.

Din dorința de a ne suprinde constant clienții și pentru a-i inspira pentru următoarea sesiune de shopping in AFI Cotroceni, am ales să le oferim o experiență într-unul dintre aceste orașe care fac diferența în materie de fashion.” a declarat Iulia Borşan, Corporate Marketing Director AFI Europe România.

Campania se desfășoară până pe 31 octombrie, iar mai multe informații pot fi găsite pe site-ul www.aficotroceni.ro sau  pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

 

Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. 

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt