rhawy4

Murmur: body-ul purtat de Beyonce se regaseste in colectia de toamna in materiale mai pretioase

posted in | Tags : , , ,

Pentru colectia Toamna – Iarna 2014, MURMUR imbina formele “semnatura”, inspirate din lenjerie, cu cele geometrice ale peisajelor glaciare. Piesele Murmur deja consacrate, precum body-uri, corsete, rochii si fuste feminine, integreaza liniile dramatice ale fisurilor in gheata sau stilizari ale descarcarilor electrice. Aceste elemente se transforma in suprafete transparente ce descopera sugestiv pielea sub forma de decolteu, slit sau perforatii “mozaic”.

Un alt element de noutate pentru aceasta colectie este inspiratia sport ce se regaseste in croiala pieselor. Sweatshirt-ul, un produs cheie, este creat din jacard pretios, material paietat si detalii de portjartier, sau accesorizat cu dantela Chantilly, cu print-uri digitale sau cu surprinzatoarele cupe conice. Aceeasi influenta sport o au si rochiile shape wear, inspirate de costumul de Scuba Diving.

Murmur pune accent pe construirea unor tinute ce pot fi purtate zi de zi, combinand produse precum corsete sau body-uri ce au cupe retro si camasi din matase transparenta sau camasi cu peplum cu elemente de portjartier integrate. La polul opus, se regaseste un focus pe rochiile lungi si pe item-urile spectaculoase, de la corset cu trena plisata, la rochie lunga perforata, devenita deja un best seller.

Adreea Badala, designerul MURMUR a pastrat pentru aceasta colectie aceeasi linie, deja consacrata insa cu un aer usor dramatic. „Am dezvoltat mai departe piesele de semnatura Murmur care s-au bucurat de un awareness mare: body-ul purtat de Beyonce se regaseste in colectia de toamna in materiale mai pretioase si in variante mai grafice. Corsetul conceput pentru Madonna pe scena premiilor Grammy este acum mai dark, cu un accent mai mare pe detaliul de bondage. Elementul de noutate sta in asocierea de forme sport cu cele elegante. Cred ca e o oarecare melancolie a anilor ’90 in look-urile de toamna, dar si un dramatism al liniilor transformat in siluete concise.”

Cea mai recenta colectie a fost inclusa in revista Collezioni, una dintre cele mai prestigioase publicatii dedicate catwalk-ului. Murmur apare in print la sectiunea Lookbook, alaturi de Alexander Wang, Fendi, Gucci, Valentino, Marni si Acne Studios.

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt