Tommy Hilfiger jeans

HILFIGER DENIM lanseaza TOMMY JEANS ‘90S collection

posted in | Tags : , ,

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției de primăvară 2017 Tommy Jeans din cadrul Hilfiger Denim. Tommy Jeans marcheaza iconic anii ’90, cu logo-ul brand-ului folosit cu îndrăzneală în toate piesele pentru bărbați si femei.

Campania Tommy Jeans prezintă modele și influenceri din social media, precum Lucky Blue Smith, Anwar Hadid și Sofia Richie. Smith a apărut anterior în campaniile Tommy Jeans din primăvara anului 2016 și în toamna lui 2016, alături de modelul Hailey Baldwin. Gigi, fratele lui Bella, Anwar Hadid, si fiica lui Lionel Richie, Sofia, aduc o nouă perspectivă asupra campaniei, care a fost realizata în Los Angeles de către influencer-ul din Instagram, Bryant Eslava.

„Capsula Tommy Jeans se referă la mixarea patrimoniului nostru din anii ’90 și a stilurilor iconice din arhivele noastre cu influentele culturale pop de astăzi”, a declarat Tommy Hilfiger. „Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie reprezintă spiritul tineresc, răzvrătit si aduc o noua perspectiva la clasicul denim oferit în colectie. Privind înapoi în această epocă, îmi aminteste de unele intamplari incredibile – de la primele noastre colaborări cu muzicieni si celebrităti la pasiunea noastră continuă de a sărbători cultura pop. ”

Colecția de primăvară 2017 Tommy Jeans combină nuanțe de rosu, alb și albastru. Aceasta cuprinde modele de inspiratie culturală stradală, cu logo-uri pe talie si influente atletice, care dau vibe-ul unui peisaj urban.

În România, colecția Tommy Jeans se găsește în magazinele Hilfiger Denim din București, aflate în Park Lake Mall și Mega Mall.

Sursa: comunicat de presă

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt