Reborn by Alexandra Calafeteanu

Reborn by Alexandra Calafeteanu

posted in | Tags : , , , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

REBORN nu este doar o colecție de toamnă-iarnă ’16-’17 prin care se propun ținute de sezon, care să te scoată din anonimat. Reborn este o colecție-concept, a cărei muză a fost femeia de 30 de ani, văzută ca o forță feminină, ce reușește să emane senzualitate și eleganță prin toți porii, iar acum și prin linia ținutei.

Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitații au fost introduși în universul alb, imaginat prin texturi și tăieturi grafice de designerul Alexandra Calafeteanu. 30 de modele în ținute all white au relatat jurnalul unei femei la vârsta de 30 de ani. Outfitul este pânza albă a tabloului, iar forta ei lăuntrică reprezintă toate culorile care se așează pe pânză. Toate aceste valențe, care ”dansează” ca într-un balet al simțurilor, au fost interpretare prin texturi care imbină contrastele, observând cum neoprenul, lâna, tulul și mătasea sunt mixate într-un mod spectaculos, ”desenate”, cusute și decupate perfect, cât să creeze un element vestimentar elegant, dar atipic, așa cum va fi purtătoarea.

REBORN – o interpretare stilistică a renașterii femeii de 30 de ani, unde eleganța este echilibrată de confort, unde senzualitatea este echilibrată de inocență și unde forma și textura sunt echilibrate de culoare.

”Cred cu tărie faptul că ținutele reprezintă modul vizual prin care vrem să fim percepuți. Eu sunt un adept al eleganței confortabile! Vreau să se înțeleagă prin colecțiile mele faptul că trasez ținute care nu constrâng femeia, ci o eliberează de tipare și îi creează sprijinul vestimentar pentru a crea o declarație a personalității sale.”Alexandra Calafeteanu

Prezentarea REBORN a fost completată de bijuteriile artistice și colorate, FREYWILLE, care au relatat la unison cu ținutele expresia prin design a acelui ”joie de vivre” mult căutat în modă. Prețioasele piese, unice datorită materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumită atitudine. Inspirându-se din frumuseţea naturii și a vieții sau din operele unor artişti celebri precum Gustav Klimt, Claude Monet, Alphonse Mucha sau Hundertwasser, FREYWILLE a creat o nouă clasă de bijuterii ce îmbină arta cu eleganța atemporală a unor piese care nu se demodează.

Sursa: comunicat de presa

Foto: Silviu Covaci

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt