MA RA MI andra clitan

A multicultural story: MA RA MI SS16 collection

posted in | Tags : , , , , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Întoarcem pagina de la influențele asiatice la cele autentic englezești, pentru o nouă colecție MA RA MI, dedicată sezonului de primăvară/vară 2016. O împletire autentică de elemente românești cu eclectismul specific englezesc, pentru a creiona o poveste multiculturală semnată de MA RA MI.

Croiurile lejere, asocierile îndrăznețe de tăieturi și texturi și materialele atent selecționate din Japonia, Italia, Emirate si India, au devenit o parte esențială din poveste, trecând prin mâinile iscusite ale croitoreselor din România. Pe lângă acestea, accesoriile hand-made realizate de meștesugari români de seamă oferă un farmec aparte acestei noi colecții, care este o desfătare pentru ochi și spirit. Ea reuseste să adauge o rază de soare chiar și în ploioasa Anglie, Gloucester Folk Museum oferind un cadru aparte pentru surprinderea colecției primăvară/vară 2016.

În spatele succesului MA RA MI se află designerul Andra Clițan, care a studiat la Facultatea de Arte și Design de la Cluj-Napoca, la L’Ecole Superieure des Arts Decoratifs de Strasbourg, în Franța, și la Central St. Martins College of Art and Design din Londra. În timp, a lansat o serie de colecții impresionante, precum „My Maramures”, „The Making of The Self”, „Mara Mi”, „Segmentations”, „Sola Scriptura” și altele.

Activitatea designerului Andra Clițan a conturat, pas cu pas, de-a lungul timpului, brandul MA RA MI, destinat îmbinării artistice a elementelor de  identitate națională românească cu elemente din alte culturi. Brandul reflectă mărturia ei constantă despre rădăcinile ei și valorile pe care dorește să le păstreze și să le ducă mai departe în creațiile vestimentare. Colecțiile MA RA MI înseamnă mai mult decât ținute unice, create în ediții limitate; sunt povești și destine care te inspiră, decorate cu elemente realizate de meștesugari autentici și alese cu grijă de Andra în peregrinările ei.

Hainele MA RA MI pot fi achiziționate și online, de pe site-ul  www.ma-ra-mi.com.

Foto: Emil Costruț

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt