MATERIA targ piele

MATERIA – leather fashion fair

posted in | Tags : , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

40 de designeri care realizează creații din piele își dau întâlnire la cea de-a doua ediție a târgului de design contemporan în piele, MATERIA, pe 4 și 5 martie, la Grand Hotel du Boulevard, în București.

Lansat în toamna anului trecut, MATERIA a avut un impact pozitiv în rândul publicului, designerilor, buyer-ilor și presei. Concluzia: în primul weekend al lunii martie, designeri și brand-uri românești se reunesc, pregătiți să expună și lanseze noile tendințe în materie de genți, haine, pantofi și accesorii din piele.

“Prima ediție Materia a confirmat o idee pe care am dospit-o doi ani: comunitatea creativilor în piele are nevoie de un târg concept, specializat, menit să susțină designul si producția românească. Coagularea lor pentru două zile în același spațiu și expunerea la un public numeros, curios și dornic să cumpere produse de calitate realizate local a validat MATERIA ca eveniment necesar, excelent primit de publicul nostru. Ne propunem în continuare o creștere organică, pe principii de selectivitate.” declară Dan Piersinaru.

Iată care sunt designerii ce vor fi prezenți la MATERIA: Alexandra Abraham, Ancolette, Anna Fellini, Atelier 437, Siameza Atelier, Atribut, DaDa, Bogdan Deliu, Edita Lupea, Fandacsia, Giuka, Lady Magpie, Laura Olaru, Le DOT, Lemnia, Letiția Pintilie, Essentials by Lia, Lucienne, Luwa, Lyria , Millisimo, DBOL – Design by Oana Lupaș, DST Leather, Otilia Flonta, Rena, Roncea Sebastian Design, Simina Filat, Snob., Verogia, Wild Inga, YVY, Zuriell.

În premieră la această ediție MATERIA, se va inaugura premiul ELLE – Best Leather Designer, acordat de editorii revistei ELLE pentru cea mai inovatoare colecție; Department Store by ELLE – Best Brand este un alt premiu proaspăt inițiat, care constă în listarea brandului și a creațiilor sale pe DepartmentStore.ro.

Orar MATERIA:

Sâmbătă 4 martie: 11.00 – 20.00

Duminică 5 martie:  11.00 – 20.00

Prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Check-in aici.

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt