bratari

Garmin: 350 celebrities will wear the VivoFit 2 bracelet

posted in | Tags : , , ,

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Garmin, unul dintre cei mai mari producători internaționali de echipament de navigare, este partener oficial al competiției Wings for Life World Run. Garmin susține alergătorii din cele 35 de țări participante și echipează peste 350 de vedete cu ediția limitată a brățarilor de sport VivoFit2. Printre cei care își vor monitoriza activitatea sportivă cu produsele Garmin se numără piloţii David Coulthard şi Felix Baumgartner.

În România, 8 personalități locale vor purta Garmin, aceștia fiind Mihaela Radulescu, George Baltă, Dani Oțil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Andrei Roșu, Paul Dicu și Alexandru Corneschi.

„Parteneriatul cu Wings for Life World Run face parte dintr-o inițiativă globală Garmin de a susține alergatul ca stil de viață. Indiferent de vârstă, ocupație sau statut social, cel mai important este mind set-ul, iar colaborarea cu Wings for Life ne ajută sa transmitem acest mesaj. Cei peste 83.000 de participanți din 35 de țări vor face peste 470 de milioane de pași și vor înregistra împreună aproape 14 miliarde de bătăi ale inimii, date impresionante, mai ales dacă luăm în considerare că toate aceste eforturi sunt pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării. Le urăm succes tuturor participanților în cursă și le dorim cât mai mulți pași sănătoși”, spune Alexandru Moise (reprezentant Garmin).

Cele 350 de vedete din întreaga lume vor purta brățara de monitorizare VivoFit 2, un device care urmărește activitatea fizică 24/7 și contorizează numărul de pași, caloriile, distanța și timpul, precum și perioadele de odihnă. Brățara este rezistentă la apă, se conectează foarte ușor cu alte gadget-uri și este disponibilă într-o gamă variată de culori și materiale.

Daniel Osmanovici, una dintre vedetele participante la Wings for Life și utilizator Garmin, spune: „În 2011 când am început serios să alerg, nu eram foarte în temă cu de device-urile care îți monitorizează alergările, activitățile sportive în general. Foloseam ceasuri ‘rudimentare’ sau diverse programe pentru telefonul mobil. Odată cu primul maraton, lucrurile au început să se schimbe și nevoia de date exacte pe baza cărora să evoluez a crescut simțitor. Atunci a apărut în viața mea Garmin Forrunner 405. Știu că totul pare o poveste și poate că și este, mai ales că nevoia de monitorizare, dar și rezultatele, pe care le obițineam de la Garmin, m-au făcut să îmi doresc mai mult. Ce însemană mai mult? Tot un Garmin, pe care l-am primit cadou atunci când mi-am anunțat intenția de a participa la un triatlon, un garmin 910xt. Dragoste la prima vedere! Cu alte cuvinte Garmin e parte din fiecare aspect al vieții mele sportive, fie că alerg, fie că înot, fie că sunt pe bicicletă.”

 

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt