adidas-originals-pharrell-pink-beach-ss16

adidas Originals x Pharrell Williams

posted in | Tags : ,

Continuând povestea Pink Beach pentru adidas Originals = Pharrell Williams SS16, pe 12 mai a fost lansată o colecție complexă, care va oferi garderoba completă pentru vară, pentrua dulți, dar și pentru copii, toate sub tutela lui Williams. Inspirată de atmosfera vie, animată a insulei însorite, colecția este inspirată din pasiunea lui Pharrell pentru muzică, artă șimodă, toate acestea fiind combinate cu spiritul Originals.

Pentrufemei, colecția vine cu perechifrumoase de bikini, perechiinspirate de pădurileislandeze, o jachetădelicată din șifon, un poncho impermeabilcu ochiuri de plasă laminate, conținândsimbolul iconic adidas, care are la bazăceletreidungi, șijacheta varsity.

Triocourileșimaiourile cu trifoiulclasic adidas, darșicreațiilenoiprecum: tricoul Hawaiian șipantaloniiculottes se bucură de frumusețeașivibrațiaimprimeurilor cu deseneșicuvinte, transmițândstăripozitiveșioferindunicitateproduselor. Astfel, combinațiaesterezultatulimaginației, sentimentelorșitrăirilorpersonale alelui Pharrell.  Este cunoscutfaptulcăfrecvențaiubiriieste de 528HZ. Aceastăfrecvență, denumităși „matriceamatematică a creațieimuzicale”, l-ainspiratșipePharell, devenindmotivul central al colecțieiprin care se doreștecreareauneiconexiuniîntreoamenișidistrugerea de bariere.

Colecția lui Williams este completată de o gamă de încălțămintecu un design șicșiconfortabil, de undereiesinfluențeleinsulareislandezeîmprumutate. Pantofii sport Elastic Slip OnșiElastic Lace Upprezintă o bandăelasticăfrontalăși o formăinedită din imitație de pielede antilopăînpartea din spate a pantofului. Ambelemodelesuntdisponibileînnuanțe de albastrudeschisșitonuri de gri pământiu. Petoatemodeleledeîncălțăminte se regăsescliniiextrem de colorate, înfățișânddesenepsihedelicealepicioruluiuman – o aluziefină a lui Williams la spiritulcreativșiimaginațiabogată.

Pentrusezonulprimăvară/vară 2016, adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS –  colecția Pink Beach are o mini versiunepentrucopii. Colecțiapentrucopiiînsumeazăsimbolurileilustrateînrestulcolecției, darajustatepentrudimensiunilecopiilor, pentru ca aceștiasăpoatălua parte la distracțieînaceastăvară. Ofertaincludeprodusejucăușe, precumjachetavarsity, altejachete, tricourișipantaloni, toateacesteafiinddisponibilepentrucopiiicuvârstecuprinseîntre 0-5 ani.

Colecția adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Pink Beach este disponibilă în magazinele adidas Originals.

No comments yet.

Leave a Reply


Comment

btt