tezenis swimwear 2018

Colecția de costume de baie TEZENIS 2018 – anii ’90 revin în focus

posted in | Tags : , ,

Trend-urile anilor ’90 revin în această vară la Tezenis, printr-o colecție de costume de baie ce reinterpretează formele și printurile acestui deceniu eclectic și inspirațional.

Temele ce se regăsesc în noua colecție variază de la country rock la boho și se reflectă în costume de baie croșetate, brodate cu flori și dantelă, sau în piese cu motive geometrice inspirate de portul marocan.

Colecția anului 2018 se remarcă prin culori puternice, fosforescente, ce se îmbină armonios cu printuri florale, dungi sau modele cu stele. În plus, datorită multitudinii de forme și croiuri, fiecare tip de siluetă va găsi modelul ideal pentru vară.

Sutienele variază de la cele tip triunghi până la modelul “bandeau” și sunt completate cu franjuri, volane sau aplicații. Totodată, duo-ul format din slip cu talie înaltă și bustieră este alegerea perfectă pentru un look feminin, cu vibe retro.

tezenis swimwear

Colecția este completată de costumele de baie întregi, cu volane generoase, tăieturi îndrăznețe sau pe un umăr, pentru apariții spectaculoase la plajă sau la piscină.

Colecția este disponibilă în magazinul Tezenis din AFI Cotroceni. Detalii aici: http://bit.ly/Tezenis_Summer.

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt