adidas-originals-pharrell-pink-beach-ss16

adidas Originals x Pharrell Williams

posted in | Tags : ,

Continuând povestea Pink Beach pentru adidas Originals = Pharrell Williams SS16, pe 12 mai a fost lansată o colecție complexă, inspirată de atmosfera vie a insulei însorite, de pasiunea lui Pharrell pentru muzică, artă și modă. 

Colecția feminină vine cu perechi sporty de bikini, jachete delicate din șifon, un poncho impermeabil cu ochiuri de plasă laminate, conținând simbolul iconic adidas, și jacheta varsity.

Tricoul Hawaiian și pantalonii culottes sunt două noutăți pentru SS16, cele două piese aducând modernitate sezonului cald imaginat de Pharell. Este cunoscut faptul că frecvența iubirii este de 528HZ. Aceasta, denumită și „matricea matematică a creației muzicale”, l-a inspirat și pe artist, devenind motivul central al colecției.

Propunerile lui Williams includ și o gamă de încălțăminte cu un design șic și confortabil, printre care Elastic Slip On și Elastic Lace Up. De asemenea, pentru sezonul primăvară/vară 2016, colecția Pink Beach are o mini versiune pentru copii. Oferta include produse jucăușe, precum jacheta varsity sau bermudele înflorate, pentru micuții cu vârste cuprinse între 0-5 ani.

Sursa: comunicat de presă

No comments yet.

Lasă un răspuns


Comment

btt